SEND INN BILDER OG FILER

Instruksjoner: Se lenger ned på siden.

INSTRUKSJONER

For at ikke vi skal blande bildene er det viktig å skille bildene fra hverandre.

 1. VIL DU SENDE MAPPER? (Dette krever at du bruker nettleseren Chrome eller Opera). Hvis dere har mange bilder/filer kan dere legge bildene i forskjellige mapper og sende flere mapper samtidig. Da kan du sortere etter ansatte, referanser (utførte jobber), pågående prosjekter, bilder av lokalene, bilder av utstyr, etc. Gi mappene navn som beskriver innholdet.

  For dere som ikke har nettleser Chrome eller Opera: Hvis dere har mange bilder som skal skilles fra hverandre er det viktig at dere sender inn hvert prosjekt/referanse hver for seg, altså flere sendinger. Alle bildene vil da vises der de skal.
   
 2. ENDRE FILNAVN. Et godt tips er å endre filnavnet for hvert bilde før du sender det til oss. Filnavnet kan da være f.eks. prosjektnavn, referanse (utførte jobber), navn på ansatte eller annen viktig info/beskrivelse av hva som er på bildet.
   
 3. SEND SOM DET ER. Hvis det ikke er viktig hvordan bildene legges opp på nettsiden kan dere sende alt samlet i én innsendelse, uten å gi nye filnavn/beskrivelser.
   
 4. MOBILTELEFON. Skal du sende bilder som du har liggende på din mobiltelefon? Åpne denne siden på din smartmobil og velg bildene som skal sendes.


  EKSEMPEL: Dere skal ha med bilder av alle 12 ansatte og 5 referansejobber med flere bilder fra hver referanse. Referansejobbene skal vises i bildevisning pr. prosjekt.
  1) Ansatte: Gi ansattebildene filnavn med personnavn og plasser disse i egen mappe.
  2) Plasser så alle bildene fra hvert prosjekt i sin egen mappe som du gir navn etter prosjektet. 
  3) Fyll ut skjemaet for innsendelse. Klikk på "Legg til mappe" og legg så til mappe for mappe til alle mappene er valgt. 
  4) Klikk "Send".
   

Trenger du hjelp? Ring oss på 917 45 075.