Limebox Media AS

Vestre Rosten 81
7075 TILLER 

Kontaktperson:
Øyvind Paulsen, daglig leder
E-post: oyvind@limebox.no

Klikk for større kart


6e97ce7f17d6b59c0d65.jpg

Nettsideekspressen.no (Limebox Media AS) er et lite firma som holder til i øverste etasje på Trekanten næringsbygg på Tiller med fantastisk panoramautsikt! Vi leverer moderne, flotte og billige nettsider til mindre bedrifter i hele Norge.
 

TelefonselgerE / feltselgere søkes

Heisann! 

Har du lyst å være med på å gjøre hverdagen litt enklere for mindre bedrifter?
I alle år har hjemmesider/nettsider vært en slitsom og tungvint affære.
Det skal vi hjelpe dem med! Vi lager nettsider til mindre bedrifter som er moderne, billige og superenkle å endre på selv. 

 

Vi tilbyr følgende salgsstilling hvis vi finner rett person(er) til jobben: 

Det finnes blant annet 60.000 aktive bygge- og anleggsbedrifter i Norge. Minimum 45.000 av dem har ikke nettsider. I tillegg kommer alle andre bedrifter fra alle andre bransjer. 

Vi har et av Norges beste tilbud på nettsider! Høyest mulig kvalitet til lavest mulig pris. Dette slår godt an hos kundene våre! 

Jobben går ut på å slå av en prat med bedrifter og vise dem hvor bra systemet er og hvor enkelt det faktisk er for kundene å redigere nettsidene selv. Dette gjøres pr telefon/presentasjon via nettet. Hvis det passer kan man ha kundemøter i Trondheim & omegn. 

Alle potensielle kunder ligger klare i vårt skreddersydde kundeoppfølgingssystem.  

 

Hva kreves av deg?

Du må være selvdreven, utadvendt og kunne flytende norsk. Og selvfølgelig ha et innblikk i hvordan internett fungerer :-)

 

Vi tilbyr:

  • Meget god opplæring i salg, kommunikasjon og rutiner
  • Meget gode systemer for å kunne utføre en best mulig og effektiv jobb. Vi har blant annet et skreddersydd kundeoppfølgingssystem som gir deg 100% kontroll på alle potensielle kunder. Hver dag - hele tiden!
  • Profesjonelt utstyr for å presentere produktet for potensielle kunder
  • God, provisjonsbasert lønn