WordPress-abonnementer

WordPress har fire ulike abonnementer tilpasset ditt behov, enten du nettopp har bestemt deg for å lage egen nettside, ønsker å drive din egen blogg – eller drive internett-forretning. Uansett hvilket formål du har ved å opprette egen nettside, har WordPress rimelige alternativer for deg. Ved å installere WordPress på din nettside får du hjelp til å skape din ideelle nettside. Verktøyene som er inkludert i abonnementene lar deg som bruker, sette ditt individuelle preg på nettsiden din.

Dersom du ønsker å teste ut tjenesten før du binder deg til en betalingsplan, eller ennå ikke har behov for tilleggsfunksjonene de andre planene gir tilgang til, så tilbyr WordPress fri bruk ved registrering. Dette er et ypperlig alternativ for de som har bestemt seg for å ta steget med å lansere eget arbeid, eller ønsker å skape noe nytt og prøve seg frem. Registrering tar mindre enn fem minutter, og du er klar til å sette i gang!

Personlig abonnement

En oppgradert versjon av tjenesten blir tilgjengelig ved tegning av en personlig plan for 30 kr. I måneden. Installer og bruk WordPress på nettsiden din, og få tilgang til et spekter av praktiske hjelpemidler som er inkludert i det personlige abonnementet. Fordelene ved å oppgradere til denne planen er muligheten til å opprette eget domenenavn, tilgang til e-post tjenesten og mulighet for å fjerne all WordPress.com reklame. Ved behov for brukerstøtte har du her tilgang til brukerstøtte via livechat.

Et av verktøyene som er inkludert allerede i det du registrerer deg som bruker i WordPress er Jetpack.

Jetpack lar deg bruke WordPress uten å bytte fra din nåværende vert. Arbeid uforstyrret med nettsiden din, og la Jetpack ta seg av sikkerheten. Du får også informasjon om trafikk-statusen til din nettside, som hjelper deg å jobbe strategisk mot ditt mål. Oppretting av de ulike betalingsløsningene er naturligvis valgfritt, men du vil få en mer brukervennlig opplevelse.

Avanserte abonnementer: Premium og forretning

Det beste alternativet for frilansere og entreprenører er premium-abonnementet for 70 kr. I måneden. Dette er fullspekket av praktiske hjelpemidler som tar din nettside til det neste nivået. Følgende er inkludert i abonnementet: Design-verktøyet og CSS redigering setter et personlig preg på din nettside, med valg av tema, tekst og farger. Abonnementet tilbyr 13 GB lagringsplass til opplasting av lyd- og videofiler, og det er tilrettelagt for at brukere kan legge til reklame de kan tjene penger på.

Det siste abonnementet fra WordPress er tilrettelagt for deg som driver egen internett-forretning. For 209 kr. I måneden gis det tilgang til alle funksjonene fra de andre planene. I tillegg er det en rekke ekstra fordeler ved tegning av forretningsplanen, som inkluderer ubegrenset lagringsplass, støtte for Google analytics og mulighet til å overvåke og forbedre treff for din nettside på søkemotorer og på sosiale media. Fjerning av WordPress.com-merket gir deg mulighet for selvstendig markedsføring av egen merkevare.